Uitzendwerk. Goed werk!

25 mei 2023 - Nieuws

Uitzendwerk biedt talloze voordelen en kansen, waardoor deze manier van werken een uitkomst is voor verschillende groepen mensen. Zowel voor flexkrachten als voor bedrijven. Het maakt werken namelijk mogelijk voor mensen die flexibel willen of moeten werken. Ook bedrijven die genoodzaakt zijn om op- en af te schalen, helpt het om de performance te verbeteren.

Maar waarom doen mensen eigenlijk uitzendwerk?

  • 57% van de flexkrachten zoekt via uitzendwerk een vaste baan
  • 13% van de flexkrachten doet uitzendwerk om extra bij te verdienen
  • 7% van de flexkrachten doet uitzendwerk om door te kunnen groeien of omdat het goed past bij de huidige situatie
  • 9% van de flexkrachten wil meerdere banen uitproberen
  • 14% van de flexkrachten gebruikt uitzendwerk in de zoektocht naar een droombaan. Deze groep doet uitzendwerk om de juiste ervaring op te doen en te bouwen aan een cv.

Algemene Bond Uitzendondernemingen
Bovenstaande cijfers zijn gepubliceerd door de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), waar Carrière als uitzendbureau is aangesloten. Met dit lidmaatschap voldoet Carrière aan de gevraagde kwaliteit en werkt ons bedrijf compliant: altijd eerlijk en goed werk voor onze flexkrachten. Altijd met de juiste certificeringen en keurmerken.

Bekijk keurmerken en certificeringen

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Meldingen over huisvesting

Meldingen over huisvesting

4 augustus 2022

Wij willen een positieve ervaring bieden aan iedereen die betrokken is bij de huisvesting van onze flexkrachten. Alle verzoeken, tips en ideeën voor verbetering zijn daarom van harte welkom bij ons. We gaan in het bijzonder graag aan de slag met de ervaringen van buurtbewoners. In dit artikel vind je de contactgegevens om meldingen te doen over huisvesting.

Nieuws

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

23 augustus 2022

Bij goed werk horen ook de wettelijke voorwaarden waar je recht op hebt. Vind je eerlijke, juiste wettelijke voorwaarden belangrijk zodra je ergens aan de slag gaat? Geen zorgen. Die krijg je gegarandeerd als je werkt via Carrière!

Nieuws

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

13 december 2023

De huidige arbeidsmarkt vormt een uitdaging voor bedrijven actief in de logistiek, productie en de food sector. Daarmee creëer je de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, in combinatie met de economische recessie in een complexe tijd voor het aantrekken en behouden van talent. Wat zeggen de cijfers?