• Home
  • Ik zoek personeel

Daarom Carrière

De markt verandert continu. Dat is op zich geen nieuws. De manier waarop organisaties hier mee omgaan, dát bepaalt het succes. Dit vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dat is waar wij om de hoek komen. 

Goed werkgeverschap, goed werk

Carrière staat midden in de wereld van werk, tussen onze flexkrachten en naast onze opdrachtgevers. Onze belofte is eenvoudig: goed werk. De basis van ons succes is goed werkgeverschap. Dat doen we door de juiste begeleiding te geven, toekomstperspectief te bieden en een prettige werkomgeving te creëren met onze partners. Op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Daarmee bereiken we meer dan alleen uitstekende productiviteit. Persoonlijke groei van onze flexkrachten, vaste aanstellingen bij onze opdrachtgevers en langdurige plaatsingen zijn resultaten waar we trots op zijn.

Goed werkgeverschap is de uitgangspositie van een sterk employer brand.

Employer branding

Het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers, één van de meest bepalende factoren voor het succes van een organisatie de komende jaren. Maar hoe verkrijg en behoud je die onderscheidende voorkeurspositie als werkgever van (potentiële) medewerkers waarmee je de juiste mensen aan jouw organisatie bindt?

Goed werkgeverschap is de uitgangspositie van een sterk employer brand. Carrière is daarom niet alleen kritisch op de eigen invulling van werkgeverschap, maar ook bij het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Samen werken we aan aanstekelijk werkgeverschap, waarmee we onze propositie naar nieuwe en bestaande flexkrachten versterken. Door het inzetten van employer branding met onze partners. Over de invulling van dit partnership gaan we graag het gesprek aan.

Tech & touch

Onze marktbenadering kenmerkt zich door de mix van technologie en persoonlijke benadering (“tech & touch”). Een wervingsproces gekenmerkt door geavanceerde recruitmentsoftware, data gedreven marktbewerking, jobposting en inzet van een breed scala aan nieuwe en traditionele advertising. Passend in onze kenmerkende visuele identiteit.

Door doorlopend te investeren in digitalisering en automatisering van processen, creëren we ruimte voor wat écht impact maakt; aandacht. Op persoonlijk niveau, voor flexkracht en opdrachtgever. Met oog voor de ‘cultural fit’ kijken we verder dan alleen hard-skills. Onze vestigingen in Nederland en onze internationale vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije spelen hierbij een sleutelrol. Onder het motto ‘wie goed doet, goed ontmoet’ zetten wij onze flexkrachten op de eerste plaats. Tevreden medewerkers die niet alleen productiever zijn, maar ons ook aanbevelen bij toekomstige flexkrachten.

Ondernemen met ondernemers

Ondernemerschap; het zit in ons DNA. Als snelgroeiende franchiseorganisatie zijn het niet alleen onze franchiseondernemers, maar al onze medewerkers die door het vuur gaan voor onze flexkrachten en opdrachtgevers. Lokale specialisten met verstand van branche en regio, ondersteund door een krachtige centrale organisatie. We voelen ons persoonlijk betrokken bij het succes van onze partners. Daarom zetten we zonder moeite die stap extra die het verschil maakt. En dat merk je als opdrachtgever. Wij stoppen niet voordat we ons gezamenlijke doel bereikt hebben.

Afbeelding voor image with text element

Meer over goed werk? 

Sander van Blokland, sales director, neemt je er graag in mee. Neem gerust vrijblijvend contact op.

06 - 15 39 35 46s.vanblokland@carriere.com

Meer over goed werk?

Door jouw organisatie aan de juiste oplossingen te koppelen, heb je geen omkijken meer naar de flexibele inzet van personeel. Laat je gegevens achter en Sander van Blokland, onze sales director, neemt contact  op om de mogelijkheden te bespreken. Liever zelf in contact komen met Sander? Dat kan natuurlijk ook via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere.com.