Franchise bij Carrière

We zijn niet zomaar één van de snelst groeiende uitzendbureaus van het moment. Ja, we horen je denken: ‘dat zeggen meer bedrijven over zichzelf.’ Maar wij vertellen je graag hoe het echt zit. En hoe je als franchisenemer mee kunt groeien met ons succes.

Ondernemerschap bij Carrière

Hoe onderhoud je klantrelaties in de huidige arbeidsmarkt? Welke werving- en selectie tools zet je op de juiste manier in? En hoe zit het met salarisadministratie? Veel franchisenemers starten in een geheel nieuwe markt. Daarom kun je bij Carrière rekenen op professionele backoffice-, sales- en marketing ondersteuning. Je bent in de startfase veel in contact met jouw franchise coach die helpt om jouw business op te zetten. En door te ontdekken welke succesfactoren werken, positioneer je jouw eigen vestiging op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Carrière als franchisegever: waar kun je op rekenen?

Onboarding

Complete onboarding waarbij je alles te weten krijg over het uitzenden en onze organisatie.

Coaching

Eén op één coaching sessies met jouw franchise manager 

Klanten

Start met grote bestaande klanten in verschillende branches.

ATS

Beheer tot een goed verzorgd ATS-systeem (jouw database voor vacatures, klanten en kandidaten)

Verloning

Wij verzorgen de salarisadministratie. Jouw tevreden medewerker, zonder administratief gedoe.

Dashboards

Krijg realt-time inzicht in de groei van jouw business

Allround ondersteuning

Het service center staat voor je klaar met een complete backoffice en ondersteunende afdelingen zoals marketing, sales en ziekteverzuim

Workshops en trainingen

 Doe relevante kennis op en blijf actueel in een steeds veranderende arbeidsmarkt 

Maak kennis met twee van onze franchiseondernemers

Arnold Lindeijer

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij samen met zijn vrouw een goed lopend bedrijf, met grote klanten in de foodbranche.

Duncan Renses

Duncan is sinds 2005 actief als uitzendondernemer en heeft zich in 2015 aangesloten bij Carrière. Na een baan als planner bij een logistiek uitzendbureau is hij voor zichzelf begonnen. Zijn specialisatie is transport en logistiek.