• Home
 • Over Carrière

Goed werk, onze belofte

Goed werk! Dat is onze belofte. Voor zowel onze flexkrachten en opdrachtgevers, als voor onze franchiseondernemers en medewerkers. Het succes van Carrière hangt één op één samen met hun succes.

Met een landelijk vestigingennetwerk in Nederland en vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije is Carrière een van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies in transport, logistiek, productie en techniek zetten wij ons dagelijks in voor onze flexkrachten en opdrachtgevers. We helpen flexkrachten bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling en ondersteunen opdrachtgevers bij het realiseren van hun groei, flexibilisering of tijdelijke ondersteuning in werk. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zetten we graag een stap extra die het verschil maakt.

Bij jou in de buurt

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. 

 • Meer dan 40 uitzendbureaus
 • Internationale vestigingen
 • Gespecialiseerde teams

Vestiging zoeken

 • > 5000 flexkrachten

  Dagelijks aan het werk

 • > 360 opdrachtgevers

  Geholpen met goed werk

 • > 40 vestigingen

  In Nederland, Polen, Roemenië en Slowakije

Carrière, sinds 2011

Met de oprichting in 2011 startte Carrière zoals we haar vandaag de dag kennen. Opgericht uit een passie voor arbeidsbemiddeling, een hoge dosis ondernemerschap en met de ambitie een toonaangevende uitzendorganisatie te worden. Inmiddels kent de organisatie een landelijk netwerk in Nederland en vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije. Tot stand gekomen door ambitieuze franchiseondernemers, gemotiveerde medewerkers en strategische overnames. 

2011

Het jaar van de officiële oprichting van Carrière, als onderdeel van Staffing Associates.

2012

Carrière neemt de activiteiten van Logistic Services over per 1 januari.

2013

De groei van Carrière gaat in de stroomversnelling door de overname van Koersvast Uitzendbureau, Beta Force uitzendbureau en Baan Uitzendbureau. 

2015

Carrière neemt per 1 juni de activiteiten van Band uitzendbureaus over.

2017

Carrière neemt de activiteiten van X-Flex in Amsterdam over per 1 mei. 

2018

Carrière neemt de Interactief Groep en haar activiteiten over per 18 december. De organisatie neemt zijn intrek in een nieuw hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs.

2020

Met de overname van de HollandContracting Groep breidt Carrière haar recruitment capaciteit uit met vestigingen in Polen en Roemenië. 

2021

Met de rebranding van Carrière rond de organisatie de integratie van de HollandContracting groep af. Carrière opereert internationaal onder eenzelfde merknaam en merkbelofte; Goed werk!

Onze missie

Carrière gaat verder dan het samenbrengen van kandidaten en werkgevers. Wij staan voor goed werk. Goed voor onze flexkracht en daardoor goed voor onze opdrachtgever.

Carrière stapt over grenzen, letterlijk én figuurlijk. Goed werk betekent voor ons kandidaten aan dé baan en werkgever te helpen die bij hen past. Opdrachtgevers ontzorgen we door juist datgene te doen waarin wij uitblinken. Carrière mensen zetten een stap extra. Flexkrachten, medewerkers en franchiseondernemers. Geen uitdaging is te groot. We komen met originele en duurzame oplossingen. Gebaseerd op data, maar altijd met aandacht voor de mens. We werken iedere dag aan zekerheid voor onze flexkrachten, stabiele flexibiliteit voor onze opdrachtgevers en succes voor onze franchiseondernemers. Daar zijn we trots op, Goed werk!

Onze visie

Goed werk voor iedereen.

Werk is waardevol, voor iedereen en in de breedste zin van het woord. De impact van werk is groot op het leven van mensen, en zeker op dat van onze flexkrachten. Juist in een wereld vol ontwikkelingen wordt dit meer dan ooit duidelijk. Als een van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij staan voor goed werk. Goed werk voor onze flexkrachten met zekerheid, waardering en aandacht. Zij vormen de basis van ons succes. Zij aan zij met onze flexkrachten en franchiseondernemers werken we, iedere dag, hard aan het succes van onze opdrachtgevers. Samen zorgen we voor waardevol werk. Goed werk!