Meldingen over huisvesting

4 augustus 2022 - Nieuws

Woon je in de buurt van gebouwen of huizen die wij beschikbaar stellen voor onze flexkrachten? Dan kan je als buurtbewoner melding doen over opvallende zaken rondom onze huisvesting. Wij willen namelijk een positieve ervaring bieden aan iedereen die betrokken is bij de huisvesting van flexkrachten.

Deel daarom gerust alle verzoeken, tips en ideeën voor verbetering met onze collega Paulina Szczepanik. Zij ontvangt feedback en beantwoord alle vragen via telefoonnummer 0174 - 518 474.

Heb je een compliment, laat het ons dan ook zeker even weten!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

23 augustus 2022

Bij goed werk horen ook de wettelijke voorwaarden waar je recht op hebt. Vind je eerlijke, juiste wettelijke voorwaarden belangrijk zodra je ergens aan de slag gaat? Geen zorgen. Die krijg je gegarandeerd als je werkt via Carrière!

Nieuws

Uitzendwerk. Goed werk!

Uitzendwerk. Goed werk!

25 mei 2023

Uitzendwerk biedt talloze voordelen en kansen, waardoor deze manier van werken een uitkomst is voor verschillende groepen mensen. Zowel voor flexkrachten als voor bedrijven. Het maakt werken namelijk mogelijk voor mensen die flexibel willen of moeten werken. Ook bedrijven die genoodzaakt zijn om op- en af te schalen, helpt het om de performance te verbeteren. Maar waarom doen mensen eigenlijk uitzendwerk?

Nieuws

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

13 december 2023

De huidige arbeidsmarkt vormt een uitdaging voor bedrijven actief in de logistiek, productie en de food sector. Daarmee creëer je de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, in combinatie met de economische recessie in een complexe tijd voor het aantrekken en behouden van talent. Wat zeggen de cijfers?