CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

23 augustus 2022 - Nieuws

Bij goed werk horen ook de wettelijke voorwaarden waar je recht op hebt. Vind je eerlijke, juiste wettelijke voorwaarden belangrijk zodra je ergens aan de slag gaat? Geen zorgen. Die krijg je gegarandeerd als je werkt via Carrière!

Wat is een CAO?
Wat is dat eigenlijk, een CAO? Het is een afkorting voor Collectieve Arbeidsovereenkomst: een bundel van afspraken die gelden voor alle werknemers binnen een bepaalde bedrijfstak.

CAO voor uitzendkrachten
Heb jij een leuke baan via Carrière? Of ga je binnenkort aan de slag? Dan is het gegarandeerd dat jouw contract altijd voldoet aan de CAO voor Uitzendkrachten. Is dat in jouw voordeel? Zeker! Je kan namelijk nooit minder verdienen dan wettelijk is toegestaan.

Wij zijn lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en werken met de CAO voor uitzendkrachten. 

De meest recente versie is te lezen op de website van de ABU.

CAO voor uitzendkrachten

Vragen?
Weet je niet onder welke CAO je valt en wil je dat weten? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met jouw contactpersoon.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Meldingen over huisvesting

Meldingen over huisvesting

4 augustus 2022

Wij willen een positieve ervaring bieden aan iedereen die betrokken is bij de huisvesting van onze flexkrachten. Alle verzoeken, tips en ideeën voor verbetering zijn daarom van harte welkom bij ons. We gaan in het bijzonder graag aan de slag met de ervaringen van buurtbewoners. In dit artikel vind je de contactgegevens om meldingen te doen over huisvesting.

Nieuws

Uitzendwerk. Goed werk!

Uitzendwerk. Goed werk!

25 mei 2023

Uitzendwerk biedt talloze voordelen en kansen, waardoor deze manier van werken een uitkomst is voor verschillende groepen mensen. Zowel voor flexkrachten als voor bedrijven. Het maakt werken namelijk mogelijk voor mensen die flexibel willen of moeten werken. Ook bedrijven die genoodzaakt zijn om op- en af te schalen, helpt het om de performance te verbeteren. Maar waarom doen mensen eigenlijk uitzendwerk?

Nieuws

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

De strijd om talent: Navigeren door de Krappe Arbeidsmarkt van Vandaag

13 december 2023

De huidige arbeidsmarkt vormt een uitdaging voor bedrijven actief in de logistiek, productie en de food sector. Daarmee creëer je de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, in combinatie met de economische recessie in een complexe tijd voor het aantrekken en behouden van talent. Wat zeggen de cijfers?