Onze diensten

De juiste medewerker snel aan de slag. Tijdelijk of vast. Carrière levert de juiste oplossing die bijdraagt aan  flexibiliteit en productiviteit. Voor elk vraagstuk een oplossing, goed werk!

Het vinden van de juiste medewerkers die werken aan de groei van je organisatie, het blijft een uitdaging.  Ben je op zoek naar een enkele medewerker die je het liefst direct in dienst neemt? Of ben je juist op zoek naar een full-service dienstverlening waarbij je gehele flexibele schil beheert wordt? Carrière denkt graag mee over de beste oplossing voor jouw uitdaging, op welke schaal dan ook. 

Uitzenden

Flexibele oplossingen voor arbeid is onze core business. In veranderende marktomstandigheden wil je moeiteloos de bezetting kunnen aanpassen. Net als de mogelijkheid om flexibel pieken en dalen op te vangen. Of je wilt snel een zieke medewerker vervangen. Wij zijn dé expert van de flexibele schil. Onze flexkrachten zijn gewend aan uiteenlopende uitdagingen. Ze beschikken allemaal over de juiste competenties en referenties en werken vaak al lang via Carrière. De voordelen zijn:

  • De werving en selectie wordt compleet verzorgd
  • Wij bieden snelle inzet van flexibele en gemotiveerde medewerkers
  • In geval van ziekte of uitval, bieden wij vervanging
  • Je ontvangt een online urenregistratie
  • Wij dragen alle werkgeversverplichtingen
  • Risico’s (waaronder ziekte) worden geheel uitgesloten voor jouw organisatie
  • Wij verzorgen de personeels- en salarisadministratie van de flexkrachten
  • Je weet vooraf wat de personele kosten zullen zijn, zodat je daar rekening mee kunt houden in budgettering

Inhouse services

Heeft jouw organisatie een flinke flexibele schil? Daag ons gerust uit om de performance te verbeteren. De manier waarop we dat doen is door een dedicated team professionals op te stellen met volle focus op jouw organisatie, vanuit jouw locatie. Zo zijn zij een direct verlengstuk van de interne organisatie. Daaruit verzorgen we de instroom en begeleiding van onze flexkrachten. De ervaring leert dat deze inhouse service de hoogste productiviteit genereert tegen de laagste totaalkosten. Carrière is al jarenlang in-house specialist voor tal van gerenommeerde organisaties, waaronder topwerkgevers als Albert Heijn en Jumbo.

Werving & selectie

Wil je nieuwe collega’s direct in dienst nemen? Die vinden wij voor je. Wij nemen de werving en selectie uit handen. Wij kennen de beste kandidaten, jij kiest. Wil je geen risico lopen? Dan kan de kandidaat altijd op uitzendbasis aan de slag. Zo heb je maximale zekerheid vooraf.

International recruitment

Extra potentieel aan gemotiveerde en productieve medewerkers. Dat zijn onze EU flexkrachten! Vanuit onze centrale Carrière recruitment afdeling verzorgen wij de werving van EU medewerkers. Onze medewerkers, in en buiten Nederland, spreken de taal en kennen de cultuur. Met hen hebben wij een groot netwerk in Europa. Daarbij verzorgen we SNF gecertificeerde huisvesting en vervoer. Uiteraard verzorgen wij ook hulp bij inburgering, verzekeringen en trainingen. 

Kennismigranten

Voor deze expertise hebben wij binnen onze organisatie een speciale kennismigrantendesk, die geleid wordt door de vestiging Carrière Detachering. Wij verzorgen een versnelde toelatingsprocedure, besparen bedrijven de kosten om zelf erkend referent te worden en nemen het totale proces (inclusief alle administratieve rompslomp én de payrolling) volledig uit handen. Meer informatie over werken met kennismigranten? Alle informatie is hier te vinden. Neem ook gerust contact op met franchiseondernemer Eric Bonn via 023 23 02 157 of stuur een e-mail naar e.bonn@carriere.com.

Afbeelding voor image with text element

Meer over onze diensten?

Sander van Blokland, sales director, neemt je er graag in mee. Neem gerust vrijblijvend contact op.

06 - 15 39 35 46s.vanblokland@carriere.com

Meer over goed werk?

Door jouw organisatie aan de juiste oplossingen te koppelen, heb je geen omkijken meer naar de flexibele inzet van personeel. Laat je gegevens achter en Sander van Blokland, onze sales director, neemt contact  op om de mogelijkheden te bespreken. Liever zelf in contact komen met Sander? Dat kan natuurlijk ook via 06 - 15 39 35 46 of s.vanblokland@carriere.com.