Recordaantal werkenden: hoe duurzaam is het succes?

Recordaantal werkenden: hoe duurzaam is het succes?

19 april 2024 - Nieuws

In maart had 73,2 procent van de mensen van 15 tot 75 jaar betaald werk. Maar, met 114 vacatures per 100 werklozen en een aanhoudend overschot aan vacatures, liggen er nog steeds volop kansen. Hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat er toch voldoende personeel op de werkvloer staat?

Volgens het CBS dook vorig jaar de economie driemaal op rij in een recessie, waarmee bedrijven in de logistiek en productie voor een flinke uitdaging staan. Naast de recessie zorgt de gespannen arbeidsmarkt voor extra uitdagingen. Maar, opmerkelijk is het positieve migratiesaldo in Nederland. Dat biedt nieuwe potentiële krachten om openstaande vacatures te vervullen.

Flexibel omgaan met veranderende marktomstandigheden
Wat hard nodig is, is flexibiliteit en het vermogen om aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Bij Carrière bieden we verschillende oplossingen voor de inzet van personeel en zijn we experts in het opvangen van pieken en dalen, iets wat voor veel bedrijven een uitdaging is om intern te realiseren.

Benieuwd hoe duurzaam het succes is binnen jouw bedrijf? Aarzel niet om via het formulier hieronder contact met ons op te nemen!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Meldingen over huisvesting

Meldingen over huisvesting

4 augustus 2022

Wij willen een positieve ervaring bieden aan iedereen die betrokken is bij de huisvesting van onze flexkrachten. Alle verzoeken, tips en ideeën voor verbetering zijn daarom van harte welkom bij ons. We gaan in het bijzonder graag aan de slag met de ervaringen van buurtbewoners. In dit artikel vind je de contactgegevens om meldingen te doen over huisvesting.

Nieuws

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

23 augustus 2022

Bij goed werk horen ook de wettelijke voorwaarden waar je recht op hebt. Vind je eerlijke, juiste wettelijke voorwaarden belangrijk zodra je ergens aan de slag gaat? Geen zorgen. Die krijg je gegarandeerd als je werkt via Carrière!

Nieuws

Uitzendwerk. Goed werk!

Uitzendwerk. Goed werk!

25 mei 2023

Uitzendwerk biedt talloze voordelen en kansen, waardoor deze manier van werken een uitkomst is voor verschillende groepen mensen. Zowel voor flexkrachten als voor bedrijven. Het maakt werken namelijk mogelijk voor mensen die flexibel willen of moeten werken. Ook bedrijven die genoodzaakt zijn om op- en af te schalen, helpt het om de performance te verbeteren. Maar waarom doen mensen eigenlijk uitzendwerk?