Beroep in de spotlight: banen in de buitenlucht

8 november 2021 - Beroep in de spotlight

Bezorger

Als bezorger ben je veel buiten, kom je in verschillende woonwijken en bezorg je klanten een lach op hun gezicht. Mensen plaatsen dagelijks bestellingen. Deze bestellingen moeten natuurlijk bezorgd worden tot aan de voordeur van de klant. Je maakt mensen dus enorm blij en tegelijkertijd geniet jij van een zonnige autorit met een lekker muziekje op.

BEKIJK ALLE BEZORGER VACATURES

Schilder

Zijn er gebouwen toe aan een nieuw likje verf? Of is het tijd voor regelmatig onderhoud? Dan is er weer een leuke schilderklus in de buitenlucht beschikbaar. Voor schilders is de zomer booming business, omdat er in de zomer veel vraag naar opknapbeurten is aan de buitenkant van gebouwen. Veel klussen waarbij je buiten werkt dus! 

BEKIJK ALLE SCHILDER VACATURES 
 

Chauffeur

Als je graag buiten én op de weg bent, heb je als chauffeur gegarandeerd plezier in je werk. Je ziet veel delen van het land en je gaat vaak langs bij verschillende bedrijven. Ook leer je specifieke technieken, afhankelijk van het soort wagen waarin je rijdt. Eén ding is zeker: als chauffeur zit je niet stil.

BEKIJK ALLE CHAUFFEUR VACATURES 
 

Glazenwasser

Tijdens het werk genieten van mooie uitzichten: dat kun je als glazenwasser. En wat zo mooi aan dit beroep is, is dat jij ervoor zorgt dat anderen kunnen genieten van een mooi uitzicht. Van schone ramen wordt iedereen blij! Hoogtevrees is dan ook geen issue voor jou, sterker nog, je vindt het leuk om lekker in de hoogte te werken. 

BEKIJK ALLE GLAZENWASSER VACATURES 

Gerelateerd nieuws

Beroep in de spotlight

Brandwacht en heetwerkwacht

Brandwacht en heetwerkwacht

8 november 2021

Een brandwacht/heetwerkwacht wordt ingezet op plaatsen waar brand kan ontstaan als gevolg van werkzaamheden. Je zorgt dat iedereen zich aan de regels houdt en grijpt in bij brand en calamiteiten.

Beroep in de spotlight

Schoonmaker

Schoonmaker

8 november 2021

Waar kun je werken en hoe ziet je dag eruit? Overal moet het schoon zijn, dus je kunt ook letterlijk overal aan de slag: scholen, bedrijfspanden, bij mensen thuis. Meestal gaat het om werk voor een paar uur per dag. Dit maakt het een ideale bijverdienste als je op zoek bent naar een bijbaan. Je ziet ook vaak dat stellen het samen doen. Gezellig! Afhankelijk van de opdracht werk je alleen of in een klein team. Het is heel zelfstandig werk: je moet een lijst afwerken of je krijgt instructies van de opdrachtgever of een collega.

Beroep in de spotlight

Orderpicker

Orderpicker

8 november 2021

Als orderpicker verzamel je in een magazijn of distributiecentrum bestellingen. Vaak houd je je ook bezig met de ontvangst, de opslag en het verzendklaar maken van die goederen. 

Bij jou in de buurt

Wil jij ervaren wat goed werk nou is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik op 'vestiging zoeken' als je contact wil opnemen met een Carrière vestiging bij jou in de buurt. Zelf liever op zoek gaan naar jouw droombaan? Klik dan op 'vind goed werk'. Tot snel!

Vestiging zoeken Vind goed werk