WFS PRO kiest Carrière als backoffice partner

16 augustus 2023 - Persberichten

Eindhoven, 16 augustus 2023 - Recruitmentbureau WFS PRO kiest Carrière als backoffice partner. WFS PRO bestaat sinds 2016 en is door het nemen van deze stap goed voorbereid op de toekomstige certificeringsplicht voor recruitmentbureaus in 2025.

WFS PRO en Carrière werken inmiddels enige tijd samen. De samenwerking wordt geïntensiveerd doordat WFS PRO over gaat op de backoffice van Carrière. Dit betekent dat onder andere de salarisadministratie en het ziekteverzuim door het Carrière Service Center gefaciliteerd worden.

‘De samenwerking met Carrière gaat prima. We ervaren korte lijnen, maar bovenal een heldere structuur met de mogelijkheid om snel en flexibel te kunnen handelen’, zegt Toon van der Wulp, mede-eigenaar van WFS PRO.

De stap naar Carrière was snel gemaakt.

Toekomstgerichte backoffice partner
Toon van der Wulp heeft sinds 1989 ervaring in de uitzendmarkt en samen met Maurice Taks verzorgt hij de dagelijkse sturing bij WFS PRO. Vandaag de dag is WFS PRO een succesvol recruitmentbureau dat klanten zo goed mogelijk ondersteunt in alle uitdagingen op het gebied van recruitment en marktontwikkelingen. Met oog op de certificeringsplicht die in 2025 van kracht zal zijn voor recruitmentbureaus, is de aansluiting bij Carrière een toekomstbestendige stap. Toon vertelt: ‘Als gevolg van de groei die WFS PRO de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zijn wij op zoek gegaan naar een back office partner die onze verdere groei kan supporten. Carrière past qua profiel, activiteiten en omvang goed bij ons. We werkten eerder samen om gespecialiseerd personeel te matchen met één van de grotere opdrachtgevers van WFS PRO. De stap naar Carrière was door ons snel gemaakt.’

Over WFS PRO en Carrière
WFS PRO, opgericht in 2016, levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met de aanwezige kennis van recruitmentprocessen en de uitgebreide kennis van de branches waarin zij actief zijn, helpen zij bedrijven aan gekwalificeerde specialisten.  

Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Persberichten

Carrière neemt woningverhuurder Oxrooms over

Carrière neemt woningverhuurder Oxrooms over

4 juli 2022

Met vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije weet Carrière hoe belangrijk huisvesting is voor internationale flexkrachten in de steeds krapper wordende huizenmarkt. Daarom introduceerde de uitzendorganisatie jaren geleden zelf een huisvestingsservice. In het eerste kwartaal van dit jaar had Carrière 2200 plekken tot haar beschikking, wat nu uitgebreid wordt met 600 extra plekken. 

Persberichten

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

5 juli 2022

Na een enorme groei in de afgelopen 10 jaar, was het tijd voor een rebranding. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zet het uitzendbureau graag een stap extra die het verschil maakt. De rebranding van Carrière sluit aan bij het Rotterdamse karakter van het bedrijf, welke nu is doorvertaald naar de nieuwe stijl.

Persberichten

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

11 april 2023

Bakkerijen die op zoek zijn naar vakkundige medewerkers ervaren het als lastig om personeel te vinden in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn steeds minder lokale werkzoekenden die in het bezit zijn van de juiste expertise of interesse hebben om de fijne kneepjes van het bakkersvak te leren. Bakker Goedhart en Carrière werken daarom samen om lokale en internationale flexkrachten om te scholen tot bakkerijmedewerkers.