Carrière neemt woningverhuurder Oxrooms over

4 juli 2022 - Persberichten

Uitzendbureau Carrière doet een uitbreiding op de huidige huisvestingsservice die zij in beheer heeft. Met de overname van Oxrooms biedt de uitzendorganisatie 600 extra bedden voor haar internationale flexkrachten in Nederland. 

Met vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije weet Carrière hoe belangrijk huisvesting is voor internationale flexkrachten in de steeds krapper wordende huizenmarkt. Daarom introduceerde de uitzendorganisatie jaren geleden zelf een huisvestingsservice. In het eerste kwartaal van dit jaar had Carrière 2200 plekken tot haar beschikking, wat nu uitgebreid wordt met 600 extra plekken. 

Verzorgde huisvesting valt ook onder goed werk 
Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière: “Een goede woning moet in de basis voor iedereen geregeld zijn. Met de overname van Oxrooms komen we in totaal op 2800 bedden voor onze hardwerkende flexkrachten in veilige en nette woningen. Ook hiermee bestempelen we goed werk bij Carrière.” 

Paul Jaspers richtte in 2019 het bedrijf Oxrooms op. Oxrooms is ontstaan doordat Jaspers zijn eigen woning verhuurde op de momenten dat hij in Zweden en Duitsland verbleef voor zijn toenmalige werkgever. Vervolgens verhuurde hij chalets, studio’s, woonhuizen en hotels in Duitsland, België en Nederland. In een korte tijd heeft hij zijn bedrijf Oxrooms enorm zien groeien en is hij klaar om de volgende stap samen met Carrière te zetten. Paul Jaspers zal dan ook zijn huidige werkzaamheden voorzetten als commercieel directeur binnen Carrière Huisvesting. Paul Jaspers: ‘Ik ben blij met de samenvoeging van Oxrooms en Carrière. Net als Hurriyet streef ik naar goed werk, in mijn geval op het gebied van wonen. Een uitdaging waar ik heel veel zin in heb.’ 

Over Carrière 
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in units voor transport, logistiek, productie en techniek. Naast een eigen vestigingennetwerk in Nederland telt Carriere ook 22 franchisevestigingen. Als onderdeel van de franchiseformule worden alle processen en systemen centraal uitgevoerd op het Carrière Service Center in Berkel en Rodenrijs. 

Gerelateerd nieuws

Persberichten

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

5 juli 2022

Na een enorme groei in de afgelopen 10 jaar, was het tijd voor een rebranding. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zet het uitzendbureau graag een stap extra die het verschil maakt. De rebranding van Carrière sluit aan bij het Rotterdamse karakter van het bedrijf, welke nu is doorvertaald naar de nieuwe stijl.

Persberichten

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

11 april 2023

Bakkerijen die op zoek zijn naar vakkundige medewerkers ervaren het als lastig om personeel te vinden in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn steeds minder lokale werkzoekenden die in het bezit zijn van de juiste expertise of interesse hebben om de fijne kneepjes van het bakkersvak te leren. Bakker Goedhart en Carrière werken daarom samen om lokale en internationale flexkrachten om te scholen tot bakkerijmedewerkers.

Persberichten

WFS PRO kiest Carrière als backoffice partner

WFS PRO kiest Carrière als backoffice partner

16 augustus 2023

Eindhoven, 16 augustus 2023 - Uitzendbureau WFS PRO kiest Carrière als backoffice partner. Het uitzendbureau bestaat sinds 2016 en is door het nemen van deze stap goed voorbereid op de toekomstige certificeringsplicht voor uitzendbureaus in 2025.