Carrière Uitzendbureau neemt activa van failliete Flexibility over

6 juni 2024 - Persberichten

Rotterdam, 6 juni 2024 – Carrière Uitzendbureau heeft de activa van het uitzendbureau Flexibility uit Breda overgenomen. Flexibility werd op 24 mei jl. failliet verklaard, waarna Carrière snel tot een overname kwam. Hierdoor kunnen de activiteiten voor de franchisenemers van Flexibility, Het Uitzendbureau en de Flexschilder voortgezet worden.

Dankzij de overname door Carrière kan de werkgelegenheid voor uitzendkrachten en ZZP’ers worden gewaarborgd. Dit geldt ook voor de franchisenemers van Flexibility die nu de overstap maken naar Carrière. "De keuze voor Carrière was door de curator snel gemaakt. Naast het belang voor de boedel was een van de overwegingen dat Carrière een van de meest ervaren franchisegevers is in de uitzendbranche. Wij zijn dan ook verheugd om Flexibility te verwelkomen bij Carrière en bieden de franchisenemers de kans op een succesvolle doorstart," aldus Hurriyet Bagcan, algemeen directeur bij Carrière. Er zal een rebranding plaatsvinden waarbij het merk Flexibility wordt omgezet naar Carrière. Het specialisme in het uitzenden van schilders, bekend als Flexschilder, zal binnen de organisatie onder de eigen naam worden voortgezet.

Over Carrière 
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is een van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Met ruim 7.000 uitzendkrachten per dag en meer dan 55 vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië en Turkije, richt Carrière zich op uitvoerende functies in de sectoren productie, logistiek, food, transport en industrie. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Rotterdam.

Goed werk
Met deze overname breidt Carrière zijn dienstverlening uit in de sectoren techniek, schilders en onderwijs. Met de visie ‘goed werk’ richt Carrière zich op opdrachtgevers met goede arbeidsomstandigheden en cao’s, en fungeert zij als een "steppingstone" in de verdere carrière van haar uitzendkrachten.

Gerelateerd nieuws

Persberichten

Carrière neemt woningverhuurder Oxrooms over

Carrière neemt woningverhuurder Oxrooms over

4 juli 2022

Met vestigingen in Polen, Roemenië en Slowakije weet Carrière hoe belangrijk huisvesting is voor internationale flexkrachten in de steeds krapper wordende huizenmarkt. Daarom introduceerde de uitzendorganisatie jaren geleden zelf een huisvestingsservice. In het eerste kwartaal van dit jaar had Carrière 2200 plekken tot haar beschikking, wat nu uitgebreid wordt met 600 extra plekken. 

Persberichten

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

Nieuwe stijl voor snelgroeiend uitzendbureau Carrière

5 juli 2022

Na een enorme groei in de afgelopen 10 jaar, was het tijd voor een rebranding. Vanuit een passie voor arbeidsbemiddeling en met een hoge dosis ondernemerschap zet het uitzendbureau graag een stap extra die het verschil maakt. De rebranding van Carrière sluit aan bij het Rotterdamse karakter van het bedrijf, welke nu is doorvertaald naar de nieuwe stijl.

Persberichten

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

Arbeidsmigranten opgeleid tot operators bij Bakker Goedhart

11 april 2023

Bakkerijen die op zoek zijn naar vakkundige medewerkers ervaren het als lastig om personeel te vinden in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn steeds minder lokale werkzoekenden die in het bezit zijn van de juiste expertise of interesse hebben om de fijne kneepjes van het bakkersvak te leren. Bakker Goedhart en Carrière werken daarom samen om lokale en internationale flexkrachten om te scholen tot bakkerijmedewerkers.