Yobbing uitzendbureau sluit zich aan bij Carrière

22 februari 2024 - Franchiseblogs

Uden, 23 februari 2024 - Yobbing Uitzendbureau sluit zich aan bij Carrière. Ondernemer Bas Bogaarts gaat vanaf nu verder als eigenaar van Carrière Oss en Uden.

Per 1 januari 2024 hebben Yobbing Uitzendgroep en Carrière uitzendbureau de krachten gebundeld. Yobbing is daarmee verder gegaan onder de naam Carrière met de vestigingen in Uden en Oss. Eigenaar van de vestigingen, Bas Bogaarts, wil samen met operationeel manager Lisanne Veen en het team voortbouwen aan het voortdurende succes.

Bas heeft ruim 28 jaar ervaring in de uitzendbranche en is daarmee een zeer ervaren uitzendondernemer. International recruitment is één van zijn voornaamste specialismes. Lisanne, met bijna 10 jaar ervaring in de uitzendbranche, is als operationeel manager verantwoordelijk voor het operationele reilen en zeilen van beide vestigingen.

Wij brengen talent en bedrijf samen, creëren succesvolle samenwerkingen en ondersteunen op professionele wijze de ontwikkeling van ieder individu.

 

Franchise
De overstap naar Carrière als franchiseonderneming creëert absolute meerwaarde op gebied van onder andere backoffice, recruitment, sales en marketing. ‘Als gevolg van de groei die Yobbing de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zijn wij op de radar gekomen bij Carrière, die uitbreiding zochten in het zuidoosten van het land. Na een aantal gesprekken bleek al snel dat Carrière qua cultuur, activiteiten en omvang erg goed bij ons past. Ik ben ontzettend trots op deze samenwerking. Door ons aan te sluiten bij Carrière, kunnen we genieten van de vele voordelen vanwege haar grote en internationale netwerk. Onze meest voorname kernwaarde, de persoonlijke en lokale benadering door ons team, blijft gehandhaafd. Ons doel blijft eveneens ongewijzigd: wij brengen talent en bedrijf samen, creëren succesvolle samenwerkingen en ondersteunen op professionele wijze de ontwikkeling van ieder individu. Een belangrijke en noodzakelijke stap in de huidige arbeidsmart’, aldus Bas Bogaarts.

Werkgelegenheid in Uden en Oss
De ‘nieuwe’ Carrière-vestigingen in Uden en Oss vormen een waardevolle toevoeging voor bedrijven, vooral in de sectoren productie en logistiek. Bedrijven kunnen nu profiteren van een breder scala aan diensten en een uitgebreider netwerk. Deze uitbreiding stelt de vestigingen in Uden en Oss in staat om nog beter te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zowel werkzoekenden als bedrijven in de regio, maar ook daarbuiten.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...