Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021 - Franchiseblogs

Roosendaal, 30 augustus 2021 –  Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche. Nu verzilvert hij zijn kennis met een eigen vestiging, waardoor er waardevolle samenwerkingen ontstaan tussen bedrijven en werkzoekenden in de regio Roosendaal.

Van links naar rechts: Alper Ozer (operationeel manager), Hurriyet Bagcan (directie) en Utku Tevkir (franchisenemer) 

Vliegende start
Ondernemer Utku is met zijn 21 jaar de jongste franchisenemer bij Carrière, maar heeft sinds kleins af aan al veel meegekregen van de uitzendwereld. Zijn vader heeft 20 jaar lang een uitzendbureau gehad, dus is uitzenden er zowat letterlijk met de paplepel ingegoten. De laatste jaren werkte hij actief mee in de organisatie en heeft hij verschillende grote bedrijven ondersteund met personeel op de werkvloer. ‘Ik ben er echt mee opgegroeid. Mijn vader, oom en neven zijn werkzaam binnen de uitzendbranche waardoor het altijd een onderdeel van mijn leven is geweest. Nu is het mijn beurt om het pad te bewandelen en bedrijven te helpen met passende oplossingen, op basis van hun personeelsbehoefte’.

 

Goed werk
Een groot pluspunt van het nieuwe uitzendbureau is de locatie. Carrière Roosendaal is te vinden aan de Gastelseweg 144F en is omringd door bedrijven. Hier rijden en fietsen dagelijks honderden mensen langs. Vanuit het nieuwe pand helpt Utku samen met zijn collega's Cuneyt Cercevik en Alper Ozel werkzoekenden aan goed werk. ‘We werken dagelijks heel hard om goed werk voor klanten en flexkrachten te realiseren. Daar hoort bij een luisterend oor bieden, voor een goede werksfeer zorgen en samenwerken met eerlijke bedrijven die een nette werkomgeving bieden. We zorgen voor de juiste verbinding en dat gaat goed: op dit moment werken 150 flexkrachten via Carrière Roosendaal. Ik ben blij dat bedrijven zoals Albert Heijn, XPO en DPD nu al het vertrouwen in ons laten zien’, aldus Utku.

 

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau in Eindhoven Centrum

Carrière opent nieuw uitzendbureau in Eindhoven Centrum

31 maart 2022

Özcan Topsan (28) start als franchisenemer bij Carrière Eindhoven Centrum. Özcan zet zich in voor werkzoekenden en helpt hen graag aan een baan in de logistiek, productie en schoonmaak.