Carrière opent nieuw uitzendbureau in Eindhoven Centrum

31 maart 2022 - Franchiseblogs

Eindhoven, 28 maart 2022 – Özcan Topsan (28) start als franchiseondernemer bij Carrière Eindhoven Centrum. Özcan zet zich in voor werkzoekenden die aan de slag willen in de logistiek, productie en schoonmaak.

Van links naar rechts: Marcel Slaghekke (directie), Özcan Topsan (franchisenemer) en Hurriyet Bagcan (directie)

De volgende stap
Voor ondernemer Özcan is de uitzendbranche geen onbekende wereld. Hij treedt in de voetsporen van zijn vader die ook franchiseondernemer was bij Carrière in Eindhoven. Ruim acht jaar geleden begon Özcan als intercedent op de vestiging van zijn vader. De afgelopen jaren heeft Özcan veel ervaring opgedaan en is zijn netwerk flink uitgebreid. Nu is het tijd voor de volgende stap: zijn eigen franchiseonderneming in Eindhoven Centrum.  

Goed werk in Eindhoven Centrum
Özcan heeft de afgelopen jaren veel connecties kunnen maken met flexkrachten en klanten. Hij heeft zijn netwerk resultaatgericht ingezet en al veel werkzoekenden kunnen helpen aan een baan. ‘Ik ben erg behulpzaam en maak veel tijd vrij om mijn flexkrachten van dienst te zijn. Zij hebben daarom veel respect voor mij en ik ook voor hen.’ Op dit moment zijn er ruim honderd flexkrachten werkzaam via Carrière Eindhoven Centrum en Özcan's ambitie is om nog veel meer werkzoekenden te helpen aan goed werk!

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...