Collectief Uitzendbureau sluit zich aan bij Carrière

10 augustus 2023 - Franchiseblogs

Wormerveer, 10 augustus 2023 - Collectief Uitzendbureau sluit zich na 23 jaar aan bij Carrière. Ondernemer Herman Habekotte gaat vanaf nu verder als eigenaar van Carrière Wormerveer, waarbij de vestiging een nieuwe schakel zal zijn tussen werkzoekenden en bedrijven in Noord-Holland.

Herman werkt inmiddels 23 jaar in de uitzendbranche en samen met zijn zoon Djaidy zal hij de kar trekken van Carrière Wormerveer. Door middel van deze nieuwe samenwerking genieten zij van de grote voordelen op gebied van backoffice, recruitment, sales en meer.

‘Wij zijn er super blij mee dat ons deze kans bij Carrière wordt gegeven. Djaidy en ik waren toe aan een nieuwe uitdaging en zijn bij Carrière op de juiste plek beland. Zo kunnen we doorgroeien met onze onderneming. Wij willen de organisatie enorm bedanken voor het vertrouwen en ondersteuning in ons nieuwe avontuur. Wij zijn er klaar voor!’, aldus Herman.

Zo kunnen wij doorgroeien met onze onderneming.

Herman Habbekotte (franchisenemer), Hurriyet Bagcan (CEO Carrière) en Djaidy Drost (vestigingsmanager)

Werkgelegenheid in Noord-Holland
De nieuwe vestiging is het zevende Carrière uitzendbureau in de regio. Door deze toevoeging kunnen meer organisaties in Noord-Holland de juiste kandidaten op de werkvloer laten starten. Andere vestigingen in de regio zijn Carrière Almere, Carrière Amsterdam, Carrière Hoofddorp, Carrière Hoorn-Zwaag, Carrière Schagen, Carrière Schiphol-Rijk en Carrière Detachering.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...