Carrière opent nieuw uitzendbureau in Zoetermeer

27 februari 2024 - Franchiseblogs

Zoetermeer, 27 februari 2024 – Youri de Winter start als franchisenemer bij Carrière in Zoetermeer. De ondernemer zet zich met zijn vestiging genaamd Carrière Zoetermeer Centrum in voor werkzoekenden die aan de slag willen in de logistiek, productie en food.

Franchisetraject
Voor ondernemer Youri is de uitzendbranche niet geheel nieuw. Zes maanden geleden startte hij zijn franchisetraject bij Carrière door mee te werken met het salesteam en vervolgens de centrale recruitment afdeling. De afgelopen maanden heeft Youri veel ervaring opgedaan en is zijn netwerk flink uitgebreid. Nu is het tijd voor de volgende stap: zijn eigen franchiseonderneming in Zoetermeer.

Met de start van Carrière Zoetermeer Centrum wil ik bedrijven in de omgeving ontzorgen en helpen in hun verdere groei dankzij de inzet van flexibel personeel.

Goed werk in Zoetermeer Centrum
Youri heeft een vaste flexpool aan flexkrachten opgebouwd en is veel in contact met zijn klanten. Hij heeft zijn netwerk resultaatgericht ingezet en inmiddels al veel werkzoekenden kunnen helpen aan een baan. ‘Met de start van Carrière Zoetermeer Centrum wil ik bedrijven in de omgeving ontzorgen en helpen in hun verdere groei dankzij de inzet van flexibel personeel. Voor werkzoekenden en bedrijven wil ik de schakel zijn die hen beide vooruit helpt. Voornamelijk werkzoekenden die flexibel werk zoeken, zodat zij afwisselende diensten kunnen werken omdat dat in veel gevallen beter bij hun persoonlijke situatie past, maar toch op zoek zijn naar vastigheid bij een passende werkgever, aldus Youri.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...