Carrière opent nieuw uitzendbureau in Hoofddorp: Carrière Detachering

8 juni 2022 - Franchiseblogs

Hoofddorp, 13 juni 2022 – Eric Bonn start als franchisenemer bij Carrière in Hoofddorp. De ondernemer richt zich met zijn vestiging genaamd Carrière Detachering voornamelijk op bedrijven die graag met kennismigranten werken voor het vervullen van hbo+ management functies.

Met Carrière Detachering richt Eric zich op – hoe toepasselijk – het detacheren van kandidaten. Geschikte kandidaten gaan vervolgens op interim basis aan de slag bij verschillende bedrijven in Nederland. Carrière Detacheren helpt kandidaten ook bij het regelen van een werkvergunning, huisvesting, BSN, verzekeringen en indien nodig bij het aanvragen van vergunningen voor partners en kinderen.

Carrière switch
Wie eerder van Eric Bonn heeft gehoord, kent hem waarschijnlijk van zijn recruitmentonderneming bij Career Factory (onderdeel van Staffing Associates). Hierbij kozen bedrijven voor payroll of detachering. Nu start hij zijn onderneming bij Carrière. ‘De markt is niet in evenwicht: er zijn meer vacatures dan kandidaten. Die actief werkzoekende kan iedereen vinden! Met Carrière Detacheren ga ik daarom intensief op zoek naar een passief werkzoekende, juist deze kandidaten zijn interessant voor onze klanten. Wij weten precies waar we die kunnen vinden. De mensen in onze enorme database (én hun kwaliteiten) kennen we persoonlijk’, aldus Eric.

Goed werk in Hoofddorp
Carrière Detacheren is gevestigd in Hoofddorp, maar de vestiging verbindt kandidaten met bedrijven voornamelijk via de online database en dankzij de nieuwste recruitmenttechnologie. Eric: ‘Daarnaast zoeken we actief via LinkedIn, social media en vacaturesites. Ik vind het belangrijk om erachter te komen of een kandidaat het dekseltje is dat op het potje van onze opdrachtgever past. Wat hierbij helpt is mijn jarenlange ervaring als recruiter. Soms gebeurt het dat een kandidaat op papier niet 100% aansluit, maar dat ik tóch tegen de klant zeg: gooi dat cv nou eens in de shredder en ga gewoon eens even met hem praten. Dit is degene waar je naar op zoek bent.’

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...