Carrière opent nieuw uitzendbureau in Den Bosch

2 januari 2023 - Franchiseblogs

Den Bosch, 2 januari 2023 – Ondernemer Bezjar Ismail opent vandaag de deuren van Carrière Den Bosch. De nieuwe franchisenemer heeft na 5 jaar in loondienst bij Carrière gekozen voor het ondernemerschap. Met zijn vestiging Carrière Den Bosch helpt hij werkzoekenden aan een baan in de productie, logistiek en techniek.

Vliegende start met Carrière
Bezjar startte in 2018 als junior intercedent bij Carrière, waarna hij doorgroeide naar een senior rol. Na veel matches te hebben gemaakt tussen kandidaten en bedrijven, zoals Jumbo, GXO en Oerlemans begon hij fanatiek en geïnteresseerd een franchisetraject bij Carrière. Na veel kennis opgedaan te hebben in de organisatie, is Bezjar er klaar voor om een eigen uitzendonderneming te starten.

Bezjar Ismail (franchisenemer) en Hurriyet Bagcan (directeur Carrière)

Goed werk in Den Bosch
Carrière Den Bosch biedt verschillende banen in de productie, logistiek en techniek. Partnerships met de beste bedrijven in Nederland zijn belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor de werkzoekende doelgroep. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, is er nog steeds een grote groep die op zoek is naar een baan die beter bij hen past dan de huidige. Ook is er een groep die grote stappen in de juiste richting wil maken op de arbeidsmarkt.

Over Carrière Uitzendbureau
Carrière Uitzendbureau, opgericht in 2010, is één van de snelst groeiende uitzendbedrijven van Nederland. Het bedrijf is actief als gespecialiseerd uitzendbureau in uitvoerende functies en verbindt opdrachtgevers en talent in gespecialiseerde units voor transport, logistiek, productie en techniek. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Carrière Uitzendbureau is gevestigd in Berkel en Rodenrijs.

Gerelateerd nieuws

Franchiseblogs

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

Carrière opent nieuw uitzendbureau: Carrière Roosendaal

24 november 2021

Utku Tevkir (21) start als franchisenemer bij Carrière Roosendaal. Van jongs af aan heeft hij kennisgemaakt met uitzenden in de logistieke branche...

Franchiseblogs

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

Van stagiair tot franchisenemer bij Carrière Uitzendbureau

24 november 2021

Rens de Wit (24) start als franchisenemer bij Carrière Sliedrecht. Met zijn 24 jaar is Rens één van de jongste franchisenemers binnen Carrière.

Franchiseblogs

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

Ondernemer in de spotlight: Arnold Lindeijer

3 januari 2022

Arnold is de ondernemer achter Carrière Schagen. Hij is 8 jaar geleden begonnen in de crisistijd, met twee jongere kinderen thuis. Inmiddels heeft hij...