Flex e-bikes: groen woon-werkverkeer en meer vitaliteit

22 maart 2024 - Nieuws

Bij Carrière zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu en het welzijn van onze flexkrachten. We zijn verheugd om elektrische fietsen aan te bieden, een initiatief dat onlangs van start is gegaan bij het Jumbo e-fulfilment center in Bleiswijk.

Duurzaam woon-werkverkeer
We geloven sterk in het bevorderen van duurzame woon-werkverkeeropties. Elektrische fietsen bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel autoverkeer, terwijl ze ook de fysieke gezondheid van onze medewerkers ten goede komen. Met de elektrische ondersteuning is fietsen toegankelijk voor collega’s van alle fitnessniveaus, waardoor het woon-werkverkeer niet alleen groener, maar ook gezonder wordt.

Marijn Meijers (Site Manager E-commerce) en Aad Sonneveld (Operationeel Manager Carrière Fleetmanagement)

Jumbo e-fulfilment center in Bleiswijk
De keuze om dit initiatief te lanceren bij het Jumbo e-fulfilment center in Bleiswijk, heeft alles te maken met het belang dat beide partijen hechten aan duurzaamheid. Het e-fulfilment center in Bleiswijk heeft het BREEAM-certificaat, een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen en gebieden met minimale milieu-impact. Daarnaast ondersteunt Jumbo haar medewerkers op allerlei manieren om hun vitaliteit een boost te geven of op peil te houden. Daar sluit dit initiatief naadloos op aan.

Als organisatie zijn we trots op dit initiatief en kijken we ernaar uit om meer te doen om een positieve impact te hebben op onze flexkrachten en het milieu.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

Meldingen over huisvesting

Meldingen over huisvesting

4 augustus 2022

Wij willen een positieve ervaring bieden aan iedereen die betrokken is bij de huisvesting van onze flexkrachten. Alle verzoeken, tips en ideeën voor verbetering zijn daarom van harte welkom bij ons. We gaan in het bijzonder graag aan de slag met de ervaringen van buurtbewoners. In dit artikel vind je de contactgegevens om meldingen te doen over huisvesting.

Nieuws

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

CAO voor uitzendkrachten: vanaf het begin goed geregeld voor jou

23 augustus 2022

Bij goed werk horen ook de wettelijke voorwaarden waar je recht op hebt. Vind je eerlijke, juiste wettelijke voorwaarden belangrijk zodra je ergens aan de slag gaat? Geen zorgen. Die krijg je gegarandeerd als je werkt via Carrière!

Nieuws

Uitzendwerk. Goed werk!

Uitzendwerk. Goed werk!

25 mei 2023

Uitzendwerk biedt talloze voordelen en kansen, waardoor deze manier van werken een uitkomst is voor verschillende groepen mensen. Zowel voor flexkrachten als voor bedrijven. Het maakt werken namelijk mogelijk voor mensen die flexibel willen of moeten werken. Ook bedrijven die genoodzaakt zijn om op- en af te schalen, helpt het om de performance te verbeteren. Maar waarom doen mensen eigenlijk uitzendwerk?